سیزدهمین رزمایش پدافند غیرعامل توزیع برق استان لرستان برگزار گردید
سیزدهمین رزمایش پدافند غیرعامل توزیع برق استان لرستان برگزار گردید
رزمایش قطع برق و کنترل آماده به کاری مولدهای برق اضطراری با حضور دکتر لطیفی معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور به میزبانی شرکت توزیع برق استان لرستان برگزار گردید.
به گزارش دفتر روابط عمومی استان لرستان مهندس مهران امیری مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اظهار داشتند: به منظور بررسی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی،حساس ومهم در سطح استان روز یکشنبه مورخ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ همزمان با سراسر کشور و با حضور دکتر لطیفی معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور ،مهندس گودرزی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان، مهندس اکبریان مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب، معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه ناحیه لرستان، نماینده شرکت آب منطقه ای استان، نماینده امور انتقال برق استان و معاونین و مدیران دستگاه های اجرایی استان رزمایش پدافند غیرعامل برگزار گردید.
این رزمایش با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند عیر عامل کشور و مهندس حائری معاون وزیر نیرو و دکتر رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر به صورت بر خط با شرکت های توزیع برق سراسر کشور برگزار گردید.
مهندس مهران امیری گفت: به منظور مدیریت امین پایدار و امنیت انرژی با رویکرد آمادگی در زمینه پدافند غیرعامل اقدامات بسیار مهمی در طی سالهای اخیر صورت گرفته و خوشبختانه در زمینه انرژی بومیسازی گردیده و تغییرات محسوسی ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: چنانچه انرژی برق از نظر زیر ساخت پایدار تقویت گردد در مواقع بحران باعث افزایش بازدارندگی و جلوگیری از آسیب پذیری های احتمالی و همچنین تداوم فعالیتها و اقدامات ضروری در نواحی بحران زده میگردد.
در ادامه مهندس محمد اسکندری معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ گفت: اهمیت و جایگاه صنعت برق در میان زیرساختهای کشور بر هیچ کسی پوشیده نیست تا جایی که عدم دسترسی به برق خصوصا در مواقع بحران در عالم واقعیت ،زندگی را به طور کامل مختل نموده، به ویژه نیروگاههای تولید برق که قلب تپنده صنعت برق کشور و حیاتیترین عامل در زمانهای خاص و شرایط سخت میباشد، که دشمن د ر شرایط بحران با تخریب نیروگاهها سعی در ایجاد شکاف بین حاکمیت و مردم را دارد که بایستی به این صنعت حساس اهمیت بیشتری داده شود.
مهندس محمد حکیمی مدیر بحران و پدافند غیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان در پایان اظهار داشتند: سازمانها و دستگاههای خدمات رسان در هنگام بحران بایستی الزاماً شاخص محور بوده ودر هر محور شاخصها ی مربوط به خود را داشته باشند تابتوان بر اساس شاخصها برنامهریزیهای لازم را انجام داده و در شرایط سخت خدمات دهی به نحو مطلوب انجام پذیرد.
همچنین عنوان کرد این رزمایش در استان با اعزام و استقرار نیروهای عملیاتی در ۷ مرکز منتخب از جانب توانیر برگزار و مولدهای این مراکز با موفقیت تست و راه اندازی گردیدند.