99 درصد مناطق لرستان، دارای زیرساخت برق هستند.
99 درصد مناطق لرستان، دارای زیرساخت برق هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه 99 درصد مناطق دارای سکنه این استان دارای زیر ساخت برق هستند، گفت: 20 پروژه کلیدی و مهم شرکت برق لرستان با سرمایهگذاری 23 میلیارد تومان تا پایان تابستان آماده افتتاح میشوند.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع برق استان لرستان: نشست هم اندیشی فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان با خبرگزاری ها ی استان سه شنبه مورخ13/03/99 در سالن کنفرانس این شرکت برگزار شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان ضمن تقدیر از خبرگزاری های و مطبوعات، ابراز داشت: اگر در امر رسانه کمکاری صورت پذیرد بدون شک از اهداف خود دور خواهیم شد و باید فضا برای قلم و رسانه بیش از پیش باز باشد واز عزیزان رسانه و خبرگزاری ها انتظار داریم همچون گذشته در ایام پیک بار امسال نیز ما را یاری نمایند تا اهداف شرکت توزیع که همان خدمت به مردم شریف استان است محقق گردد.
مهندس فریدون خودنیا سپس به بحث مطالبات از مشترکین اشاره و عنوان کرد: طلب شرکت توزیع برق از مشترکین لرستانی بالغ بر 250 میلیارد تومان است که 110 میلیارد تومان آن مربوط به ادارات است که در صورت پرداخت این بدهی ها می توانیم خدمات شایسته تری را به هم استانی های محترم ارائه کنیم.
وی تاکید کرد: از اول تیر ماه اگر ادارات نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نکنند دست همکارانمان را برای برخورد قانونی و قطع برق آنها باز میگذاریم چراکه ما برای ارائه خدمت به مردم نیازمند دریافت مطالبات هستیم.
وی در ادامه به وضعیت برق رسانی در لرستان اشاره و اظهار کرد: در حدود 99 درصد مساحت از مناطق استان که سکنه در آن وجود دارد زیرساخت برق وجود دارد ضمن اینکه در جهت رونق تولید و جهت سرمایهگذاری نیز هیچ جای مستعدی در استان نیست که زیرساخت برق در آن وجود نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان خاطرنشان کرد: در بحث محرومیت زدایی بجز دو روستا در استان که یکی در پلدختر و دیگری در تنگ پنج است، کلیه روستاهای دارای بالای پنج خانوار دارای برق هستند که این دو روستا نیز یکی دارای معارض و دیگری فاقد راه است.
وی تصریح کرد: معیار شرکت توزیع برق آمار رسمی و سرشماری سال 95 است و روستاهایی که دارای کد روستایی و خانوار هستند و دارای راه دسترسی باشند را بنا بر وظیفهای که داریم برق رسانی میکنیم.
خودنیا در ادامه به سرمایهگذاری در راستای جلوگیری از هدر رفت برق در استان اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر میزان پرت برق در استان لرستان 9.32 درصد بوده که میانگین کشوری آن 10درصد است و ما در این راستا حدود 20 میلیارد تومان طی سالیان اخیر سرمایهگذاری کردهایم.
وی با بیان اینکه لرستان در بحث احداث نیروگاههای تولید پراکنده رتبه اول غرب کشور را دارد، یادآور شد: شرکت توزیع برق در بحث نیروگاههای تولید پراکنده اقدامات خوبی در استان انجام داده که ششمین نیروگاه در این زمینه با ظرفیت تولید 7 مگاوات اوایل هفته جاری در شهرک صنعتی بروجرد افتتاح شد و یک نیروگاه جدید نیز بزودی در دورود به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان در ادامه به نیروگاههای خورشیدی خانگی اشاره و تصریح کرد: نرخ بازگشت سرمایه در نیروگاههای خورشیدی خانگی حدود 3 سال بوده و 17 سال سود خالص به همراه خواهند داشت و در یک زمین حدودا 100 متری با سرمایهگذاری 100 میلیون تومان میتوان به درآمد ماهی حدود 3 میلیون تومان رسید.
وی ادامه داد: در استان لرستان میتوانیم 10 هزار پروانه بهرهبرداری در این زمینه صادر کنیم و در این راستا بدنبال مذاکره با بانکها هستیم تا تسهیلاتی در اختیار متقاضیان نیروگاههای خورشیدی قرار گیرد.
خودنیا در خصوص پروژههای عمرانی شرکت توزیع برق نیز بیان داشت: در کل شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو در سطح کشور پویش هر هفته «الف_ ب ایران» اجرا شده که بر اساس آن پروژههای کلیدی در دستور کار قرار میگیرد و بر همین اساس 20 پروژه با اعتبار 23 میلیارد تومان در استان در دستور کار است و تلاش بر این است که تا پایان شهریور به اتمام برسند.
وی در پایان از بابیان اینکه تلاش میشود در تابستان خاموشی نداشته باشیم، از شهروندان درخواست کرد صرفهجویی در مصرف برق را حتما رعایت کنند و نکاتی مانند تنظیم مناسب درجه کولر، استفاده از نور طبیعی به جای لامپ در طول روز، عدم استفاده از وسایل پرمصرف در ساعات پیک و مسائلی از این قبیل را جدی بگیرند تا از خاموشیها جلوگیری شود.