مدیر روابط عمومی برق لرستان:
کارگاه آموزشی سواد رسانهای در شرکت توزیع نیروی برق لرستان برگزار شد .
کارگاه آموزشی «خبرنویسی و سواد رسانهای» ویژهی رابطین روابط عمومی در مدیریتهای توزیع برق لرستان صبح روز دوشنبه(۱۵ آذرماه جاری) در سالن کنفرانس شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، برگزار شد.
کارگاه آموزشی «خبرنویسی و سواد رسانهای» ویژهی رابطین روابط عمومی در مدیریتهای توزیع برق لرستان صبح روز دوشنبه(۱۵ آذرماه جاری) در سالن کنفرانس شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، برگزار شد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق لرستان، دربارهی چگونگی برگزاری این کارگاه توضیح داد:«این کارگاه به صورت عملی و کاربردی در سه بخش انجام گرفت؛ در بخش نخست در بارهی لزوم سوادرسانهای در روابط عمومی و اهمیت این نوع از سواد بحث و گفتوگو شد.»
سعید دولتشاه افزود: همچنین در بخشهای دوم و سوم به مبانی خبرنویسی و ویراستاری و مدیریت اخبار پرداخته شد.
وی این کارگاه آموزشی را خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت: رسانهها دنیای پیرامون ما را در برگرفتهاند و نقش و اهمیت آنها در زمینهی توسعه و زندگی محل ما انکارناپذیر است.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق لرستان، اظهار داشت: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح سواد رسانهای رابطین روابط عمومی برگزار شد.
وی اظهار امیدواری کرد با حمایت مدیرعامل محترم شرکت برق لرستان در راستای دانشافزایی رسانهای همکاران کارگاههایی دیگر با همین موضوع در فرصتهای بعدی برگزار خواهد شد.
سواد رسانهای غذای روح است.
در ادامه کیانوش رستمی، مدرس این کارگاه، با بیان اینکه پیامهای رسانهای را میتوان به غذای روح مانند کرد، گفت: سواد رسانهای مانند یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر، چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نباید مصرف کرد و یا این که میزان مصرف هر مادهای چقدر است؟
رستمی افزود: «کار رسانههای حرفهای آگاهیبخشی و افزایش سطح دانش مردم است، از طرفی دیگر رسانهها افکار عمومی را هدایت و کنترل میکنند و به سمت و سویی که تمایل داشته باشند سوق میدهند.
وی با تاکید بر اینکه سواد رسانهای یک نوع درک متکی بر مهارت است که بر اساس آن میتوان انواع رسانهها و تولیدات رسانهای را شناخت و آنها را از یکدیگر شناسایی و تفکیک کرد، تصریح کرد: سواد رسانهای، برخورد هدفمند با رسانههاست که موجب بالارفتن سطح آگاهی افراد جامعه به عنوان مخاطبان رسانهها میشود و منجر به ارتباطی دوسویه و مشارکت جویانه با رسانهها از یکسو و تقویت ساختار دموکراتیک جامعه در راستای مباحث مشارکت فعال در حوزهی رسانه از سویی دیگر میشود.
رستمی در بخش دیگری از سخنانش به اهداف آموزش سواد رسانهای اشاره کرد و گفت:«هدف سواد رسانهای هوشیار کردن، اختیاربخشی و آزادسازی مخاطب است.»
در بخش پایانی این جلسه آموزشی به مدت سه ساعت نحوه نوشتن و ویرایش اخبار توسط دکتر رستمی تدریس گردید.
گفتنی است که در این کارگاه یکروزه که به همت روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق لرستان برگزارشد، ۱9 نفر از رابطین روابط عمومی در مدیریتهای توزیع برق لرستان حضور داشتن که برای آنها گواهینامه آموزشی صادر گردید.